Platform topuk ayakkabı



PLATFORM TOPUK AYAKKABILAR

Platform topuk ayakkabılar; bayanların sıklıkla tercih ettiği ayakkabı türleridir. Daha sık tercih edilmesinin nedeni; daha gösterişli ve dikkat çekici olmaktır. Genelde elbise altına giyilen platform topuk ayakkabılar; geçmiş sene ve bu sene ile birlikte kot pantolonların altına da giyilmeye başlandı. Platform topuk ayakkabı çeşitleri daha da renklenerek, bayanların oldukça dikkatini çekti. 

Eski modaya baktığımızda platform ayakkabılar sadece siyah tercih ediliyordu. Fakat modada şuan ciddi derecede ayakkabı değişikliği yaşanmaktadır.

Düğünlerde giyilebilen ayakkabılar; günümüz modasına çok güzel bir şekilde uyarlanmıştır. Bu yüzden platform ayakkabılarda; çok çeşitli ve renkli modelleriyle bayanların beğenisini kazanıyor. Platform ayakkabıları; genelde çok uzun bayanlar tercih etmemelidir. Biraz daha minyon tipte olan bayanlara daha fazla yakışır.


 Uzun boylu bayanların, kısa topukla da şık olmaları kaçınılmazdır. Platform topuk ayakkabılar özel bir gecede giyilecekse; taşlı ve pullu yapıda olanları seçilebilir. Fakat günlük hayatta asla bu modeller giyilmemelidir. Şık olmak isterken rüküş bir hale bürünebilirsiniz. 
















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Adidas Spor Ayakkabı Bay Bayan Modelleri